Hanna och Dutchess har varit iväg på 3 st Startlydnadstävlingar i sommar och det har gått bra. Tyvärr har Dutchess varit skendräktig också, så lite slöare än vanligt men helt ok ändå, då det är något nytt för både Hanna och Dutchess så mkt nerver också.

Så nu kan Dutchess titulera sig LD Startklass. Man behöver ha 160 p för uppflytt till klass 1 och 3 godkända resultat över 160 för att få diplom. 

Tyvärr så var det något som bet Dutchess i rumpan i fjärren så hon bet o kliade tillbaka, därav poängen

Tyvärr så var det något som bet Dutchess i rumpan i fjärren så hon bet o kliade tillbaka, därav poängen

Började tävlings karriären med en Startlydnad igen för att komma igång. det har ju varit så mkt annat med Student mm.  Dutchess kändes superhärlig men precis innan hon skulle gå in så kom det ett gäng svalor som flög runt runt på plan så hunden före Dutchess drog iväg och hoppade över staketet. Dutchess var super fin in men precis när hon skulle börja Följsamheten så kom de nästan på henne så hon ville bara jaga fåglarna istället. Hon  stannade kvar men var inte så värst följsam i svängarna så Hanna struntade i det momentet. Inkallningen gick super trots fåglar men sen så blev hon störd o seg i sitt under marsch det syns på betyget. Sen avslutade hon bra trots fåglar runt henne. En 10 på helheten känns ju väldigt bra. Nu vet vi vad vi får träna mer på. Fast det är inte så ofta det kommer en massa svalor som flyger lågt runt runt en...

Började tävlings karriären med en Startlydnad igen för att komma igång. det har ju varit så mkt annat med Student mm. Dutchess kändes superhärlig men precis innan hon skulle gå in så kom det ett gäng svalor som flög runt runt på plan så hunden före Dutchess drog iväg och hoppade över staketet. Dutchess var super fin in men precis när hon skulle börja Följsamheten så kom de nästan på henne så hon ville bara jaga fåglarna istället. Hon stannade kvar men var inte så värst följsam i svängarna så Hanna struntade i det momentet. Inkallningen gick super trots fåglar men sen så blev hon störd o seg i sitt under marsch det syns på betyget. Sen avslutade hon bra trots fåglar runt henne. En 10 på helheten känns ju väldigt bra. Nu vet vi vad vi får träna mer på. Fast det är inte så ofta det kommer en massa svalor som flyger lågt runt runt en...

Senaste kommentaren

05.03 | 08:29

Åh så fina de är och vilken duktig tjej😍

08.02 | 10:02

nu ser jag att valparna är födda redan

04.10 | 16:56

Hej. Jag söker valp eller omplacering. Min gårdshund blev akut sjuk och lämnade mig efter drygt 12 år. Saknaden är stor.

29.04 | 23:12

Hej, vår fina gårdshund Roddick dog för ung. 5 mån. sedan. 17år, 2 mån. 17 dagar. Så jobbigt... vår första hund. Ja, i familjen är det gårdshund som gäller.... intresserad!